Captain Jack

Dit keer geen Henk die ons chauffeurt, maar Captain Jack. Dezelfde vrolijke Frans die ons oppikte bij het vliegveld. Thijs rijdt bij dit keer. Hij weet al snel het controle panel te bemachtigen, waarmee hij de muziekkeuzes van Captain Jack kan beinvloeden. Echte influencer die Del Duna.

Captain Jack brengt ons naar Zanzibar, een rooftop-resto aan het eind van Avenida las Condes. Een heel beetje memory lane, dat wel, want zaten we in december 1999 ook niet op een rooftop in het Africa House in Stonetown, Zanzibar?

December 1999
Januari 2023

Captain Jack had beloofd ons weer op te halen op Zanzibar. Een man naar zijn woord, en hoe. Lekker tuterend komt hij de Avenida af rijden. We wachten tot hij bijdraait en achterlichten koplampen worden. Het zou stoer zijn hier te vermelden dat Captain Jack met gierende banden voor ons stopte, maar dat was niet zo. Ons viel echter een geheel andere verrassing ten deel: Jack had zijn minibus omgetoverd in een mobiele disco, compleet met glitterbal en laserlichtjes. Ride along with Captain Jack! McHammer, Dr Alban, Robin S, Dos Unlimitos… Oerend hard dwars door Santiago de Chili, heel Normaal!

WIGGLE VIDEO